tak jak w temacie
zastanawia mnie to i ciekawi
jak sądzicie?
wydawac by sie moglo ze tworzymy wąską grupe, ale gdyby ludzie poznali uroki tej stacji, nasz 'wskaźnik demograficzny' wzrósłby i to znacznie ( to moja subiektywna opinia![]()
pozdro
tak jak w temacie
zastanawia mnie to i ciekawi
jak sądzicie?
wydawac by sie moglo ze tworzymy wąską grupe, ale gdyby ludzie poznali uroki tej stacji, nasz 'wskaźnik demograficzny' wzrósłby i to znacznie ( to moja subiektywna opinia![]()
pozdro
Zależne jest to pewnie od wpływu zorzy polarnej na miesiączkowanie pingwinów podzwrotnikowych.A tak na serio to myślę, że AH słuchają ludzie o dobrych gustach muzycznych z wielu różnych stron świata (patrz serwery, userzy forum itp.) A najwięcej to zapewne z Polski
Również myślę, że należy zwiększać "populację" AH i w związku z tym rekomenduję AH wśród znajomych. Krótko mówiąc: AfterHours rocks around the world.
![]()
Wg statystyk ludzie z wegier oblegaja radionajbardziej, ale nieoficjalnie sadze ze jednakl sato polacy![]()
Wielu polskich fanów trance zna afterhours ;)
Radio i forum naprawde są ciekawe, pozatym super audycje i dj, na ktorych lecą polacy, także myślę że polska jest/bedzie 'najmocniejszym; panstwem ;)
Oczywiście, że Polska (jeśli sugerujemy się aktywnością na forum)![]()
Można by zrobić jakiś wykresik, tudzież statystykę jakąś.:lmao:
DENON 7x115W + Dali Concept 6 :itsme:
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks